visitas

jueves, 26 de noviembre de 2015

VIATJAR

Viatjar, per a mi, és una de les millors sensacions que hi ha al món. M'agrada molt açò d'anar en cotxe, tren, avió o vaixell amb la meua família o amics, jugant amb el meu germà, veient una pel·lícula o sèrie que m'agrade, llegint un llibre, escoltant música, o simplement dormint, com faig jo la meitat del viatge.
El que més m'agrada de viatjar és conèixer llocs nous, cultures noves, monuments famosos, paisatges espectaculars, idiomes nous i recórrer tot el món amb els teus amics.
Si viatjar no costara diners, jo estaria tota la meua vida viatjant, d'un país a un altre, d'una ciutat a l'altra, i no em gastaria diners en comprar una casa perquè no em faria falta.
Viatjar és una de les millors sensacions que hi ha, és com si fores lliure, vivint sense preocupacions, a soles uns amics i tu recorrent-vos el món d'una punta a una altra.


3 comentarios:

  1. Pense igual que tu, per a mi viatjar és ser lliure, no tindre res del que preocupar-te i viure el moment, disfrutar de cada instant d'aquesta petita llibertat

    ResponderEliminar
  2. A mi m'agrada molt viatjar pense que es unes de les coses mes boniques que hi ha i poder visitar tots els llocs del món seria increible.

    ResponderEliminar
  3. La veritat és que pense igual que tu perque m'agrada molt viatjar.

    ResponderEliminar