visitas

lunes, 30 de noviembre de 2015

LA MODA

LA MODA:

La moda es un us o una costum que esta en determinada regió durant cert període.
Es tracta d'una tendència adoptada per una gran part de la societat , generalment associada a la vestimenta.

-Moda del 2015
Les primeres firmes han parlat de les tendències d'aquesta tardor 2015-2016 ja estan decidides.
L'aposta ja esta llançada y les firmes seran les que s'encarreguen en convertir-les en èxits.

·Aquesta tardor es va portar:
L'estil boho,propostes retrò, estil gòtic, metal·litzats, militars, robes que predominen l'ant i la pell i l'estil victorià.
En l'estil boho es porten els flecs, les flors i els vestits de corte romàntic, el les propostes retrò tornen els estils dels anys 70 com pichis, faldes en línia i pantalons de campana, en les propostes de l'estil gòtic s'a decidit per colors foscos amb tratges transparents , ronda i terciogènit. Els estils metal·litzats estan composats per dorat i platejat, accessoris per a fer-nos brillar i amb un aire més glam. Les propostes militars estaran fetes per el color caqui , el tenim amb prendes carregades de butxaques, gavardines, botes de cordons, abrics..., el estils d'ant i pell es composaran per casadores,fades i qualsevol accessori ( aunque aquest estil no siga molt bo perquè dona molta calor)

i per últim l'estil victorià en el que moltes marques amb optat, esta composada generalment per camises amb laxades i volants, rondes i colls prominents.
Resultado de imagen de la moda dibujosResultado de imagen de la moda dibujosResultado de imagen de la moda dibujos

1 comentario:

  1. Aquest article me encanta ja que a mi la moda es lo millor,la moda per ami es expresar com eres,m'agrada tan que la moda esta relacionada amb el que jo vuic treballar en un futur.

    ResponderEliminar